INFOBIRO: Publikacije
Kako je Duraković u ratu  kupovao kuće, stanove, vikendice i prehranjivao porodicu u Americi?!“

SLOBODNA BOSNA,

Nijaz Durakovic nije odgovorio na pitanje je li optuživao Harisa Silajdžica da dijeli BiH te da li je Silajdžic bio covjek od povjerenja bivše JNA” l Kakvu je i ciju kucu u centru Sarajeva prodao Durakovic kad prije rata takvu kucu nije imao l Ako se prije 15 godina svirepo ponio prema svom “politickom ocu” Hamdiji Pozdercu, šta da ocekuju oni s kojim Durakovic nije u “politickom srodstvu”

Kako je Duraković u ratu kupovao kuće, stanove, vikendice i prehranjivao porodicu u Americi?!“

Autori: ZLATKO LAGUMDŽIJA

Kako sam i ocekivao, Nijaz Durakovic je hitro reagirao na moj intervju objavljen u prošlom broju Slobodne Bosne. Ali, umjesto ocekivanih odgovora na nekoliko postavljenih pitanja, on je ispalio novu seriju uvreda na moj i racun moje porodice, pokušavajuci na prilicno nevješt nacin zamagliti za njega poražavajucu suštinu pokrenutih pitanja. Ovdje cu kazati nekoliko rijeci, samo kao ilustraciju Durakoviceve površnosti, potcjenjivanja javnosti i kabadahijskog lupanja i po cinjenicama i po ljudima. .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.