INFOBIRO: Publikacije
Ko je koga lagao

DANI,

Nakon sjednice Federalne vlade sudbina Union banke i dalje je neizvjesna: u ovom casu jedino se zna da nece biti prodata Validusu. Ko je koga lagao? Gdje ce završiti ponuda Konzorcija Hilme Selimovica? Šta predlaže Ramiz Džaferovic, novi direktor Investicijske banke FBiH? Za koga navija Nedžad Brankovic?

Ko je koga lagao

Autori: VILDANA SELIMBEGOVIĆ

"Ja sa Hilmom Selimovicem nemam nikakvih dogovora. Meni je Hadžipašic rekao ko su clanice tog konzorcija", kaže za Dane Sulejman Tihic kategoricno demantirajuci bilo kakvu osobnu vezu sa pozivnim pismom domacim firmama da ucestvuju u privatizaciji Union banke. Predsjednik SDA tvrdi da se u citavu pricu ukljucio nakon insistiranja Omera Behmena ("Hadžija Behmen je došao i rekao mi: Predsjednice, morate, morate, i ja sam onda nazvao Hadžipašica i dogovorio taj sastanak") kako se "radi nešto što ni .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.