INFOBIRO: Publikacije
Jeftini trileri i blage melodrame

REPORTER,

U nevešto osmišljenom scenariju, plasirane su glasine o „dogovoru“ Milorada Dodika i glavnog glumca Partije demokratskog progresa Mladena Ivanica, po kojem ce prvak PDP-a postati predsednik, a slušace producenta iz SNSD-a. Da scenario nije viden na prošlim izborima u obracunu Dragana Cavica i pokojnog predsednika RS Milana Jelica, neko bi se možda i zapitao ima li istine u tome. U ovom slucaju, taj dramski momenat je izostao.

Jeftini trileri i blage melodrame

Autori: IGOR GAJIĆ

Triler završnica lošeg holivudskog spektakla dogodila se u Sarajevu, u vreme dok je oznojeni Miroslav Lajcak pitao partnera iz Brisela da li da presece plavu ili crvenu žicu na bombi koju je nedavno aktivirao. Iskusniji partner savetovao mu je da bombu jednostavno iskljuci i da to prikaže kao cin herojskog žrtvovanja još jednog iz plejade „taf“ policajaca koji su prodefilovali ovim kvartom, poznatim pod nazivom Bosna i Hercegovina i izrazito podeljenim po holivudskim klišeima. Ono što u cetvrtim .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.