INFOBIRO: Publikacije
Bošnjaci uložili vitalni nacionalni interes na hrvatski prijedlog Izbornog zakona

DNEVNI LIST,

Klub bošnjačkog naroda uložio je jučer vitalni nacionalni interes na Prijedlog izmjena Izbornog zakona BiH koji su u žurnu proceduru Doma naroda Parlamenta BiH uputili izaslanici u Klubu hrvatskog naroda. U ovom prijedlogu tretiraju se tri tematske cjeline-izbor članova Predsjedništva BiH, izbor izaslanika u federalni Dom naroda te grad Mostar.

Bošnjaci uložili vitalni nacionalni interes na hrvatski prijedlog Izbornog zakona

Autori: DARIO PUŠIĆ

Izmjene Izbornog zakona BiH, a koje već dugi niz godina traže Hrvati ističući potrebu legitimnog predstavljanja naroda, ipak nisu naišle na razumijevanje bošnjačkih partnera. Naime, Klub bošnjačkog naroda uložio je jučer vitalni nacionalni interes na Prijedlog izmjena Izbornog zakona BiH koji su u žurnu proceduru Doma naroda Parlamenta BiH uputili izaslanici u Klubu hrvatskog naroda. U ovom prijedlogu tretiraju se tri tematske cjeline-izbor članova Predsjedništva BiH, izbor izaslanika u federaln .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.